• Üye Ol
PDF Yazdır e-Posta

STAJ

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI

Programın amacı; kamu ve özel sektörde yönetici asistanlığı ve sekreterliğini yapabilme becerisini kazandırmaktır.

Staj; Programda okuyan öğrencilerin zorunlu yaz stajı süresi 60 iş günüdür. Öğrenciler stajlarını 1. ve 2. sınıf yaz dönemlerinde 30'ar gün olarak yapabilecekleri gibi, 2. Sınıfın sonunda 60 gün olarak da yapabilmektedirler.

Unvan: Program mezunlarına “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Meslek Elemanı” unvanı verilir.

ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ PROGRAMI

Programın amacı; istihdam sahası giderek artan çağrı merkezi sektöründe kalifiye eleman ihtiyacının giderek karşılanmasıdır.

Unvan: Program mezunlarına “Çağrı Merkezi Hizmetleri Meslek Elemanı” unvanı verilir.

DiŞ TİCARET PROGRAMI

Programın amacı; başta küçük ve orta boy işletmeler olmak üzere sanayinin ihracat potansiyelini değerlendirebilecek, dış ticaret ve gümrük mevzuatına hâkim dış ticaret uzmanları yetiştirmektir.

Unvan: Program mezunlarına “Dış Ticaret Meslek Elemanı” unvanı verilir.

İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

Programın amacı; kamu ve özel sektör işletmelerine muhasebe ve işletme alanında ara eleman yetiştirmektir.

Staj; Programda okuyan öğrencilerin zorunlu yaz stajı süresi 40 iş günüdür. Öğrenciler stajlarını 1. ve 2. sınıf yaz dönemlerinde 20'şer gün olarak yapabilecekleri gibi, 2. Sınıfın sonunda 40 gün olarak da yapabilmektedirler.

Unvan: Program mezunlarına “İşletme Yönetimi Meslek Elemanı” unvanı verilir.

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

Programın amacı; işletmelerin muhasebe bölümleriyle kamu kurum ve kuruluşlarının muhasebe servisinde sorumluluk üstlenebilecek veya yasal şartları sağladıktan sonra kendi adına iş yeri açıp çalıştırabilecek nitelikli insan gücü yetiştirmektir.

Unvan: Program mezunlarına “Muhasebe Meslek Elemanı” unvanı verilir.

PAZARLAMA PROGRAMI

Programın amacı; öğrencilerin pazarlama alanında bir uzman olabilmeleri için gerekli temel koşulları sağlamaktır.

Unvan: Program mezunlarına “Pazarlama Meslek Elemanı” unvanı verilir.

| Kongre

burokongre

| Müd. Toplantısı

mtoplanti

| LDV Projesi

LDV-anim3

| ISO 9001

| Cisco Akademi

| Masa Tenisi

masatenis
Copyright © 2015. KTÜ-BMYO Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu. S5U,BMYO.

S5 Box

Üyelik İşlemleri

Fields marked with an asterisk (*) are required.