• Üye Ol
PDF Yazdır e-Posta

STAJ

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Programın amacı; işletmelerin muhasebe bölümleriyle kamu kurum ve kuruluşlarının muhasebe servisinde sorumluluk üstlenebilecek veya yasal şartları sağladıktan sonra kendi adına iş yeri açıp çalıştırabilecek nitelikli insan gücü yetiştirmektir.

Staj; Programda okuyan öğrencilerin zorunlu yaz stajı süresi 40 iş günüdür. Öğrenciler stajlarını 1. ve 2. sınıf yaz dönemlerinde 20'şer gün olarak yapabilecekleri gibi, 2. Sınıfın sonunda 40 gün olarak da yapabilmektedirler.

Unvan: Program mezunlarına “Muhasebe Meslek Elemanı” unvanı verilir.

DiŞ TİCARET PROGRAMI

Programın amacı; başta küçük ve orta boy işletmeler olmak üzere sanayinin ihracat potansiyelini değerlendirebilecek, dış ticaret ve gümrük mevzuatına hâkim dış ticaret uzmanları yetiştirmektir.

Staj; Programda okuyan öğrencilerin zorunlu yaz stajı süresi 60 iş günüdür. Öğrenciler stajlarını 1. ve 2. sınıf yaz dönemlerinde 30'ar gün olarak yapabilecekleri gibi, 2. Sınıfın sonunda 60 gün olarak da yapabilmektedirler.

Unvan: Program mezunlarına “Dış Ticaret Meslek Elemanı” unvanı verilir.

PAZARLAMA PROGRAMI

Programın amacı; öğrencilerin pazarlama alanında bir uzman olabilmeleri için gerekli temel koşulları sağlamaktır.

Unvan: Program mezunlarına “Pazarlama Meslek Elemanı” unvanı verilir.

İŞLETME YÖNETİMİ UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

Programın amacı; kamu ve özel sektör işletmelerine muhasebe ve işletme alanında ara eleman yetiştirmektir.

Unvan: Program mezunlarına “İşletme Yönetimi Meslek Elemanı” unvanı verilir.

İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

Unvan: Program mezunlarına “İşletme Yönetimi Meslek Elemanı” unvanı verilir.

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI

Programın amacı; kamu ve özel sektörde yönetici asistanlığı ve sekreterliğini yapabilme becerisini kazandırmaktır.

Unvan: Program mezunlarına “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Meslek Elemanı” unvanı verilir.

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI

Programın amacı; bilgisayar kullanabilen, yazılım yapabilen (PC, ağ ortamı ve internet için), donanım bakım ve onarımını ve bilgisayar ağlarının kurulması ve yönetimini yapabilen bilgisayar teknikerleri yetiştirmektir. Bilişim sektörünün hızlı gelişmesine paralel olarak ortaya çıkan ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak mezun veren programımız; bu gelişmeleri takip eden, gelişmeler ışığında kendini sürekli yenileyen bir ara eleman yetiştirmektedir.

Staj; Programda okuyan öğrencilerin zorunlu yaz stajı süresi 40 iş günüdür. Öğrenciler stajlarını 1. ve 2. sınıf yaz dönemlerinde 20'şer gün olarak yapabilecekleri gibi, 2. sınıfın sonunda 40 gün olarak da yapabilmektedirler.

Unvan: Program mezunlarına “Bilgisayar Teknikeri” unvanı verilir.

İKLİMLENDİRME-SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

Programın amacı; evler, işyerleri ve endüstriyel tesislerdeki iklimlendirme, havalandırma ve soğutma tesislerinin kurulması, işletilmesi ve bakımından sorumlu tekniker yetiştirmektir. Yetiştirilen bu teknikerler, makine mühendisleri ile kalifiye işçi ve teknisyenler arasında hem yeterli teknik bilgiye hem de pratik beceriye sahip nitelikli eleman ihtiyacını gidermeye yöneliktir.

Unvan: Program mezunlarına “İklimlendirme-Soğutma Teknikeri” unvanı verilir.

MAKİNE PROGRAMI

Programın amacı; tasarım, imalat, araştırma-geliştirme, kalite kontrolü vb. alanlarda faaliyet gösteren gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse özel sektörde çalışabilecek makine teknikerleri yetiştirmektir.

Unvan: Program mezunlarına “Makine Teknikeri” unvanı verilir.

ELEKTRONİK HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

Programın amacı; toplumsal yaşamda ve iş dünyasında elektronik iletişim teknolojilerinde ihtiyaç duyulan üstün nitelikli, yetenek sahibi, analitik düşünebilen insan gücü yetiştirmektir.

Unvan: Program mezunlarına “Elektronik Haberleşme Teknikeri” unvanı verilir.

| Kongre

burokongre

| Müd. Toplantısı

mtoplanti

| LDV Projesi

LDV-anim3

| ISO 9001

| Cisco Akademi

| Masa Tenisi

masatenis
Copyright © 2014. KTÜ-BMYO Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu. S5U,BMYO.

S5 Box

Üyelik İşlemleri

Fields marked with an asterisk (*) are required.